Powered by Smartsupp

Ingyenes kiszállítás 20.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Kérdése van? Keressen minket!
E-mail: kalypsokincsei@kalypsokincsei.hu Telefon: +36202700500 

FROZEN 3.: A VARÁZSLATOS FOLYTATÁS

Hacsi Mónika2024-03-12JégvarázsJégvarázs információk,frozen 3,jégvarázs 3,Elsa és Anna,jégvarázs film,jégvarázs sorozat

 

 

1. Bevezetés

 

A Jégvarázs (Frozen) nem csupán egy egyszerű animációs film, hanem egy varázslatos utazás egy olyan világba, ahol a szeretet ereje legyőzi a hideget és a sötétséget.

A történet egy csodás helyre kalauzol minket, ahol a fagy és a testvérség ereje összefonódik. A film középpontjában két nővér áll: Anna és Elsa.

 

Az első rész, amely 2013-ban került a mozikba, azonnal magával ragadta a nézőket Elsa és Anna, a két bátor hercegnő történetén keresztül. Az izgalmas kalandok, a varázslatos dalok és az érzelmekkel teli történet mindannyiunkat elbűvöltek.

 

oig4

a képet AI (mesterséges inteligencia) készítette

 

Anna: bátor és kitartó. Mindent megtesz, hogy megmentse Királyságát és visszaállítsa nővére, Elsa és közte megszakadt kapcsolatot. Anna az igazi hősnő, aki nem fél szembenézni a veszélyekkel.


Elsa: titokzatos jégvarázsló. Képes jeges erőket irányítani, de ezt hosszú ideig titkolja. Amikor véletlenül elszabadítja varázserőit, a királyságukat örök télbe borítja. Elsa belső küzdelme és testvére iránti szeretete a történet egyik legfontosabb szála.

 

Aztán, 2019-ben érkezett a folytatás, a Jégvarázs 2, mely még mélyebbre ásta magát a szívünkbe. Ezúttal még több kaland, még több varázslat és még több érzelem várt ránk. Megismerhettük Arendelle királyságának sötét titkait, és bepillantást nyerhettünk Elsa múltjába. 

 

2. Fontosabb szereplők még:

 

Olaf: a kedves hóember, mindig derűs és pozitív személyiségével mindenkit mosolyra fakaszt.

Sven: a hűséges rénszarvas, nem csupán egy társ, hanem egy igazi barát, aki mindig ott van, amikor szükség van rá.

Kristoff: a jószívű hegyi férfi, egy igazi lovag, aki mindig kész segíteni és támogatni azokat, akik fontosak számára.

 

oig2

a képet AI (mesterséges inteligencia) készítette

 

Összességében, a Disney Jégvarázs nem csupán egy rajzfilm, hanem egy olyan történet, mely örök szeretetről, bátorságról és önmegtalálásról szól. Egy világ, melyben mindenki megtalálhatja a saját varázslatát, és hinni kezdhet a lehetetlenben.

 

3. Most pedig nézzük a Frozen 3-ra vonatkozó információkat:

 

Jégvarázs 3 hivatalosan is elkészül, és izgalmas változásokat hoz a történetben. A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Kristen BellJonathan GroffJosh Gad és Idina Menzel12. Bár még kevés részletet tudunk a harmadik részről, biztos vagyok benne, hogy izgalmas és varázslatos lesz!

A Frozen 3 2025. november 26-án érkezhet meg.

Jelenleg gyártás alatt áll, és várhatóan a fent említett napon jelenik meg. Az első Frozen 2013. november 29-én került a mozikba, a második pedig 6 évvel később, 2019. november 22-én. A Frozen 3 év eleji bejelentése tehát azt jelenti, hogy a Frozen II után 6 évvel fog megjelenni.

 

Frozen 3 előzetes

 

A Frozen 2 vége felé Elsa az erdőben maradt, és teljesen elfogadta varázslatos oldalát, míg Anna megtalálta a helyét a világban azzal, hogy Arendelle királynője lett. Tehát a történet ettől a ponttól folytatódik, de számíthatunk arra is, hogy a 2. és 3. rész között egy időugrás is bekerül.

Frozen 3: A Varázslatos Folytatás


A folytatás valószínűleg felfedi Elsáék életét az ötödik lélek és az Elvarázsolt Erdő eseményei után. Ez a történeti szál lehetőséget ad arra, hogy mélyebben belemerüljünk a Jégvarázs világába.


Új Kalandok és Karakterek:

Vajon újabb varázslatos kalandok várnak Elsára, Annára, Olafra, Kristoffra és Svenre? Talán új karakterek is csatlakoznak hozzájuk.


Zene és Vizuális Csoda:

A Frozen filmek mindig is a gyönyörű zenei betétekről és a lenyűgöző animációiról voltak híresek. A harmadik részben is számíthatunk a Disney minőségi munkájára.

 

oig3

a képet AI (mesterséges inteligencia) készítette

 

Bár még sok a találgatás, a Frozen rajongók már most izgatottan várják a folytatást. Maradjunk türelemmel, és reméljük, hogy hamarosan újra találkozhatunk Arendelle-ben a kedvenc mesehőseinkkel.

 

Köszönöm, hogy velem tartottatok ezen a varázslatos utazáson a Disney Jégvarázs világában!

Szeretettel:

Hacsi Mónika

 

Blogom: Mona Blogja

Hacsi Mónika

 

16

 

 

 

Különleges meglepetés a kicsiknek! ✨

A Jégvarázs rajongók mostantól Elsa és Anna kalandjait vihetik magukkal az óvodába is ezzel a varázslatos 3D-s ovis hátizsákkal. ❄️

A dombornyomott minták és élénk színek minden napot izgalmassá tesznek. ❄️

 

 

 

blush_pink_geometric_blog_or_article_promotion_instagram_post

 

 

Engedjetek meg nekem pár ajánlást így a blogom végén!

 

9c2dd197

 

a45dace8

 

5e671efb

 

32273e51

 

multi_gumivitamin

Copy (Recommended) Edit the RECOMMENDED CONFIGURATION VARIABLES section using your CMS or platform's dynamic values. See our documentation to learn why defining identifier and url is important for preventing duplicate threads. How to display comment count Place the following code before your site's closing tag: Copy Append #disqus_thread to the href attribute in your links. This will tell Disqus which links to look up and return the comment count. For example: Link. Additional customization See our Adding comment count links to your home page documentation. BackConfigure Having trouble with installation? Contact Support FeaturesCompanyLogosHelpBlogAPITerms & Policies© 2024 · Disqus

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Árukereső.hu