Powered by Smartsupp
+

Ingyenes kiszállítás 20.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Kérdése van? Keressen minket!
E-mail: kalypsokincsei@kalypsokincsei.hu Telefon: +36202700500 

Készségfejlesztő játékok

Angol nyelvoktató játék gyerekeknek (kék)
Rendelhető (Szállítás: 5-7 munkanap)

Angol nyelvoktató játék gyerekeknek (kék) Fedezzen fel egy rendkívüli terméket, amely megváltoztatja gyermeke hozzáállását az angoltanuláshoz! Interaktív elektronikus kártyaolvasónk abszolút sláger a korai nevelési játékok között. Az oktatási kártyaolvasó lehet a kulcs a könnyebb és szórakoztatóbb nyelvtanuláshoz! Ez az eszköz a következő generációs nyelvtanulást teszi lehetővé, és sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos módszerek. Hadd mutassam be, miért érdemes beszerezni ezt a kiváló oktató eszközt! Professzionális angol kiejtés Biztonságos anyagokból készült A használatához nincs szükség Wi-Fi kapcsolatra Csodálatos és igazán hasznos ötlet gyerekeknek A pedagógusok úgy vélik, hogy az angol nyelv korai elsajátítása játékon keresztül kulcsfontosságú, hiszen ez segíti a gyermekben a kiváló hallási képesség kialakítását a további iskolai évek során. Ezt a didaktikai játékot úgy tervezték, hogy a gyermek megfigyelje a képet majd ránézzen az írásra, és egyszerre hallgassa annak kiejtését. Az angol tanulás a leghatékonyabb játékon keresztül. A gyermek egyszerre játszik, eltereli a figyelmét és megtanul egy idegen nyelvet. A képek egyidejű megfigyelése, olvasása és a kiejtés meghallgatása. A gyermek egy képpel és egy szóval ellátott kártyát helyez a játékba, és meghallgatja a kiejtést. Bárhová magával viheti – az autóban, nyaraláskor, a váróterembe stb… A készlet 112 db kétoldalas kártyát tartalmaz, amelyek 224 új angol szót tartalmaznak az állatok, tárgyak, közlekedési eszközök, élelmiszerek, ruhák, természet, színek, jelek, szakmák és formák területéről!

 Első szavaim-írj rá és töröld le-fejlesztő kártyák
Rendelhető (Szállítás: 5-7 munkanap)

Első szavaim Játék egy izgalmas és interaktív játék, amelyet kifejezetten gyerekeknek terveztek a szavak készségeik fejlesztése érdekében. Ez a játék segít a gyerekeknek szavak írásában való ismerkedésben, beszédben, és alapvető írások elsajátításában egy játékos és szórakoztató környezetben. Szavak és írás Megismerése: A játék segít a gyerekeknek megismerni és azonosítani a szavakat és annak írását . A szóképek interaktív módon jelennek meg a kártyákon, és a gyerekeknek fel kell ismerniük, majd leírniuk őket. Gyermekbarát Grafika : A játék színes és vonzó grafikával rendelkezik, amelyek megfelelnek a gyerekek korosztályának és fokozza a játék élményét. Nemcsak szórakoztató, de tanító is. Segít a gyerekeknek pozitív módon közelíteni a szavakhoz, és szórakoztató kihívásokon keresztül fejleszteni a szavak és beszéd és írás készségeiket. Tartalma: -16 db kétoldalas fejlesztőtábla (163×115 mm) -1db szivacs -1db letörölhető filctoll 5 éves kortól ajánlott.

Játszva ismerjük meg az órát- oktató, logikai játék
Rendelhető (Szállítás: 5-7 munkanap)

Játszva ismerjük meg az órát- oktató, logikai játék Az óra megismerése játékos tevékenységeken keresztül segíthet a 4-9 éves korosztálynak megérteni az idő fogalmát. Az alábbi játékkal megtanulható hogy hogyan lehet játékosan megismertetni az óra használatát. A fejlesztő játék segítségével szórakozva ismerik meg a gyerekek az órát. Különböző feladatok során időpontokat kell felismerniük és összepárosítaniuk. Ezzel az oktató, logikai játéksorozattal a gyerekek szórakozva bővítik képességeiket. Fejleszti: – gondolkodást – feladatmegoldást – számok összepárosítását – kézügyességet – óra ismeretét -játékidő: 15 perc 4 éves kortól ajánlott!

Játszva ismerjük meg a matematikát
Rendelhető (Szállítás: 5-7 munkanap)

A fejlesztő játék segítségével szórakoztatva ismerik meg a gyerekek a matematikát. A megfelelő kártyát fel kell ismerniük és össze kell párosítaniuk. Ezzel az oktató, logikai játéksorozattal a gyerekek szórakoztatva bővítik képességeiket. A játék lényege összepárosítani az összeadás és kivonás példákat kártyákkal, amelyeken az adott példa eredménye látható, az egyes kártyák illeszkednek egymáshoz, mint a puzzle kirakós játékban. Összesen 32 darab puzzle található a csomagolásban, amelyek összepárosíthatók. Található itt példák széles választéka, például kisautók összeadása, vagy kutyusok kivonása. Oktatójáték a legkisebbeknek, amely garantálja a szórakozást órákon át, de a tanulást is matematikából hosszú téli vagy nyári estéken. A gyerekek megszabhatják az időt, amely alatt a lehető legtöbb párt kell kirakni és így egy izgalmas játékká válik. Társasjátékok elősegítik a memória fejlesztését, logikus gondolkodást, figyelmességet, türelmet, de a versengést és együttműködést is a gyerekek között. Erősítik a csapatszellemet, a gyerekek megtanulják betartani a szabályokat, új dolgokkal ismerkednek meg. Kényeztesse Ön is gyerkőceit ezzel a szórakoztató társasjátékkal és nemcsak szórakozást, de optimális mentális fejlődést is biztosít nekik. Ajánlott: 5 éves kortól

Lábzongora gyerekeknek, állathangokkal
Rendelhető (Szállítás: 5-7 munkanap)

A gyermeke kimeríthetetlen energiaforrásokkal rendelkezik és még ráadásul rajong is az állatokért? Ezt az állatos zongoramatracot neki találták ki. Kényelmes és biztonságos matrac, amely garantáltan leköti a gyermeket még akkor is, ha odakinn esik az eső. A matracon akár táncolni is lehet, a kijelölt, színes számokra lépve pedig zongora- és állathangokat hallat a termék. Ez a színek és az állatok felismerésében is segíti a gyereket, amely a kognitív funkciókat erősíti. Ráadásul a kéz és láb koordinációját is fejleszti. Többen is játszhatnak rajta, ezért kiváló testvéreknek, óvodába, gyerekzsúrokra is, a közös tánc élménye boldoggá teszi a kicsiket. 8 féle állat hangja (ló, madár, tehén, béka, birka, kacsa, kutya, tyúk) elevenedik meg játék közben. Főbb jellemzők: Lábzongora állathangokkal A játék mellett a gyerek motorikus mozgását és kognitív képességeit erősíti Nem tartalmaz egészségre káros anyagot 3 éves kor felett használható Méretek: 110 x 36 cm 3 db AA-s elemmel működik (nem tartozék)

Interaktív távcső
Rendelhető (Szállítás: 5-7 munkanap)
Kosárba

Multifunkcionális interaktív távcső kisgyermekeknek! A teleszkópos távcső tökéletes lesz a világra kíváncsi kisgyermekek számára. A színes gombok vidám hangokat és dallamokat indítanak el, és egyben fejlesztik a színek és formák felismerésének képességét.Lesznek olyan elemek is, amelyek mozgatva zajt keltenek. A gyermek megragad, nyomja, forgatja és cseréli az elemeket, miközben fejleszti a kézügyességet és a szem-kéz koordinációt. A távcső nagyon szépen és hatékonyan készült, méretei a gyerek kis kezéhez igazodnak. 3 gomb különböző színben és felépítésben serkenti a kíváncsiságot és gyakorolja a gyermek kézügyességét. Az interaktív távcső funkciói: - fejleszti a színek és formák felismerésének képességét - betűk tanulása - fény és hang - érzékelő gombok - valósághű megjelenés - élénk színek Távcső méretei: 13 cm x 10,5 cm x 5 cm Csomag méretei: 15,9 cm x 19,9 cm x 6,4 cm Elemek: 2 x AAA (nem tartozék)

MINI TUDOMÁNY-MULTILÁMPA- DIAVETÍTŐ, ÉJSZAKAI FÉNY, ZSEBLÁMPA BUKI
Rendelhető (Szállítás: 5-7 munkanap)

3 az 1-ben lámpa az állatok felfedezéséhez. 3 üzemmód: projektor, éjszakai fény és zseblámpa. LED világítással és 15 perces időzítővel. Tartalma: lámpa három lemez nyolc diával Színesen illusztrált útmutató szórakoztató tevékenységek füzet A játék működéséhez szüksége van 3 db AG13 / LR44 elemre, mely a csomagolásnak nem tartozéka. Gyártó BUKI Korcsoport 3 éves kortól Kinek ajánljuk Lányoknak és fiúknak Termék bruttó súlya (kg) 0,168 Termék nettó súlya (kg) 0,09 Termék csomagolásának anyaga: papír

Angol nyelvoktató játék gyerekeknek (rózsaszín)
Rendelhető (Szállítás: 5-7 munkanap)

Fedezzen fel egy rendkívüli terméket, amely megváltoztatja gyermeke hozzáállását az angoltanuláshoz! Interaktív elektronikus kártyaolvasónk abszolút sláger a korai nevelési játékok között. Az oktatási kártyaolvasó lehet a kulcs a könnyebb és szórakoztatóbb nyelvtanuláshoz! Ez az eszköz a következő generációs nyelvtanulást teszi lehetővé, és sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos módszerek. Hadd mutassam be, miért érdemes beszerezni ezt a kiváló oktató eszközt! Professzionális angol kiejtés Biztonságos anyagokból készült A használatához nincs szükség Wi-Fi kapcsolatra Csodálatos és igazán hasznos ötlet gyerekeknek A pedagógusok úgy vélik, hogy az angol nyelv korai elsajátítása játékon keresztül kulcsfontosságú, hiszen ez segíti a gyermekben a kiváló hallási képesség kialakítását a további iskolai évek során. Ezt a didaktikai játékot úgy tervezték, hogy a gyermek megfigyelje a képet majd ránézzen az írásra, és egyszerre hallgassa annak kiejtését. Az angol tanulás a leghatékonyabb játékon keresztül. A gyermek egyszerre játszik, eltereli a figyelmét és megtanul egy idegen nyelvet. A képek egyidejű megfigyelése, olvasása és a kiejtés meghallgatása. A gyermek egy képpel és egy szóval ellátott kártyát helyez a játékba, és meghallgatja a kiejtést. Bárhová magával viheti – az autóban, nyaraláskor, a váróterembe stb… A készlet 112 db kétoldalas kártyát tartalmaz, amelyek 224 új angol szót tartalmaznak az állatok, tárgyak, közlekedési eszközök, élelmiszerek, ruhák, természet, színek, jelek, szakmák és formák területéről! Használat: A készülék tápellátása a mellékelt USB kábelen keresztül történik. A piros fény azt jelenti, hogy az eszköz töltődik, a kék fény azt, hogy az eszköz működik, a zöld pedig azt, hogy a behelyezett kártya észlelése megtörtént. A játékot a kapcsoló gombbal kapcsolhatja be, amely a játék alján található. Ha a kapcsolót ON állásba állítja, akkor bekapcsol, ha pedig OFF állásba, akkor kikapcsol. Ha a készülék be van kapcsolva, helyezze be a kártyát, és a játék észleli a kártyát, és kiejti a képen látható tárgy/állat/élelmiszer stb. nevét. Így a gyermek megtanulja az angol kiejtést, és egyúttal a helyes angol kiejtést is összekapcsolja a kártyán lévő képpel. A hang gomb lehetővé teszi a hang hangerejének beállítását. A lekerekített nyilakkal ellátott gombon a játék újra kiejti a szót.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Árukereső.hu